Načini pravi izbor

Načini pravi izbor za dugoročno zdravlje je edukativno-istraživački projekat namenjen unapređenju zdravih načina ponašanja stanovništva Srbije svih uzrasta, koji se odnose na ishranu i fizičku aktivnost.

Deca i adolescenti

U dokumentima koji slede prikazani su rezultati projekta koji se odnose na opis navika u ishrani i fizičkoj aktivnosti mladih u Srbiji.

Februar 2017. godine

Odrasli

Niže je prikazan deo rezultata projekta koji se odnosi na opis zdravih načina ponašanja odraslog stanovništva Srbije.

Mart 2017. godine

Efekti edukacije

Niže su prikazani edukativni materijali namenjeni unapređenju zdravih navika kod mladih i odraslih osoba, kao i rezultati edukacije o zdravoj ishrani i fizičkoj aktivnosti na načine ponašanja stanovništva Srbije.

April 2017. godine

VODIČ ZA ZDRAVE ŽIVOTNE NAVIKE

Ishrana i fizička aktivnost

1470399671_SEO.png

Kompetentan

Informacije koje su prikazane u Vodiču posledica su analize najkvalitetnije naučne i stručne literature koja se odnosi na zdravu ishranu i fizičku aktivnost u cilju očuvanja zdravlja i prevencije hroničnih bolesti.

1470399674_App_Development.png

Aktuelan

Autori su se potrudili da obuhvate podtake iz domaćih i međunarodnih studija i stručnih preporuka vodećih ustanova iz oblasti ishrane i fizičke aktivnosti objavljenih u poslednjih desetak godina.

1470399715_E-Commerce.png

Inovativan

Vodič po prvi put na našem jeziku u ovakvom formatu objedinjuje preporuke o zdravim načinima ponašanja (ishrana i fizička aktivnost) namenjene opštoj populaciji uzrasta od 2 godine i starijim.

1470399667_Newsletter.png

Praktičan

Tekst sadrži veliki broj jednostavnih i proverenih saveta koji se mogu prilagoditi različitim potrebama našeg stanovništva u kontekstu pola, starosti ili drugih karakteristika.

Mediji o projektu